کامپوزیت ماده ای است که برای ترمیم شکستگی، پوسیدگی، پر کردن و بازسازی دندان استفاده می شود و به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد.
در هر صورت پزشک متخصص اول باید دندان های شما را معاینه کند و ببیند آیا امکان انجام کامپوزیت روی آنها وجود دارد یا نه.
با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.
معاینه و بررسی دقیق دهان و دندان؛ بیمار باید طی یک جلسه اختصاصی توسط دندانپزشک ویزیت شده و مشخص شود که آیا میتواند تحت این درمان قرار بگیرد یا خیر.
کامپوزیت دندان ممکن است پس از مدتی تغییر رنگ داده و لکه بگیرد. این اتفاق به یکی از دلایل زیر رخ میدهد:
این ویژگی به افراد امکان میدهد تا ترمیم دندانهای خود را به شکلی طبیعی و بدون مصنوعی بنظر رسیدن در ظاهر انجام دهند. از دیگر مزایای این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
پالیش یا پولیش کامپوزیت، فرآیند نهایی در اجرای کامپوزیت دندان است که هدف آن افزایش براقیت و هموار کردن سطح کامپوزیتها است.
تخصص دندانپزشک به علاوه مهارت و تجربه او در انتخاب بهترین نوع کامپوزیت با توجه به شرایط هر فرد و اجرای بی عیب و نقص کامپوزیت روی دندان تاثیر قابل توجهی در ماندگاری کامپوزیت دندان دارد.
کلینیک سریتا » خدمات » کامپوزیت دندان چیست؟(مزایا، معایب، قیمت و پاسخ به سوالات)
تکنیکهای درمانی: روشهای استفادهشده توسط دندانپزشک میتواند بر میزان درد تأثیر بگذارد.
این حساسیت میتواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله آسیب به مینا یا عصب دندان باشد.
موقعیت مکانی: مطب با دسترسی آسان و نزدیک را انتخاب کنید.
سیگار کشیدن: سیگار کشیدن نیز میتواند باعث تغییر رنگ شرایط کامپوزیت دندان کامپوزیت شود؛ بنابراین، بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.
این مشکل معمولاً موقتی است و برطرف میشود. اما اگر پس از چند روز بهبود نیافت، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی و رفع شود.